پروپوزال رابطه کار تیمی با تسهیم دانش سازمانی و اشتیاق شغلی

پروپوزال رابطه کار تیمی با تسهیم دانش سازمانی و اشتیاق شغلی پروپوزال رابطه کار تیمی با تسهیم دانش سازمانی و اشتیاق شغلی

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 54 KB

تعداد صفحات : 17

بازدیدها : 665

برچسبها : کار تیمی تسهیم دانش سازمانی اشتیاق شغلی

مبلغ : 6000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروپوزال پایان نامه بررسی رابطه کار تیمی با تسهیم دانش سازمانی و اشتیاق شغلی (روش تحقیق)

پروپوزال بررسی رابطه کار تیمی با تسهیم دانش سازمانی و اشتیاق شغلی

Relationship between teamwork and sharing corporate knowledge and passion for the job

بیان مسأله تحقیق

امروزه همان طوری که سازمان ها بر به کارگیری سرمایه انسانی در مواجهه با تنگناهای بازار کار تمرکز دارند، کارکنان نیز به دنبال انتشار دانش خود در سراسر سازمان هستند. بنابراین، ابزارهای رقابتی پیشین و سنتی چندان کارساز نیستند. در حال حاضر ابزارهای سنتی برای ارتقا در سازمان همچون انحصار اطلاعات و ممانعت از موفقیت همکاران غیر قابل قبول است بسیاری از سازمان ها برای به کنترل درآوردن دانش همکاران خود تکنولوژی جدیدی را به کار می گیرند. به کارکنان گفته می شود که از اینترنت، پایگاه داده یا مخزن های دانش، ابزارهای پشتیبان تصمیم و ابزارهای گروهی استفاده کنند. متاسفانه کارکنان الزاما دستورات مدیریتی این چنینی را رعایت نمی کنند. به زعم مارتینی در هر سازمان نوعاً افرادی هستند که می خواهند دانش را تسهیم و اشاعه دهند و افرادی هم هستند که ترجیح می دهند دانش خود را به عنوان یک دارایی خصوصی نگهداری نمایند

تسهیم دانش به عنوان یک نیروی مثبت در ایجاد سازمان های نوآور شناخته شده است. اما عواملی که تسهیم دانش را در بین کارکنان تقویت و تشویق می کنند، می بایستی تعیین گردد . در این مقاله سعی شده تا عوامل موثر بر ایجاد محیطی که در آن تسهیم دانش در کارکنان سازمان های گوناگون انجام می شود، معرفی شوند. در واقع تلاش می شود رابطه عوامل سازمانی از جمله تعهد مدیریت، فضای تعامل اجتماعی و تکنولوژی، اعتماد، ساختارهای پاداش و تفاوت های موقعیتی با نگرش افراد در تسهیم دانش بررسی شود و این ارزیابی بر مبنای کیفیت و نشر دانشی است که می بایست در سازمان تسهیم شود. تحقیقات حاکی از این مطلب است که مه مترین مانع اجرای اثربخش مدیریت دانش در سازمان فقدان فرهنگ تسهیم دانش و عدم درک مزایای بیشمار مدیریت دانش در میان کارکنان است. به هرحال، فرهنگ تسهیم دانش در سازمان به نگرش افرادی که این فرهنگ را ایجاد نموده اند، وابسته است. در صورتی که کارکنان تمایلی به تقسیم دانش خویش با دیگر اعضای سازمان نداشته باشند، بسیار مشکل خواهد بود که از طریق سیستم پاداش دهی یا الزامات قانونی، فرهنگ تسهیم دانش را میان آنان گسترش داد. ایجاد فرهنگ تسهیم دانش در سازمان، نیازمند آموزش مدیران و کارکنان و فرایند مدیریت تغییر است. رهبران دارای نقش کلیدی در تغییر نگرش های کارکنان و ایجاد موفقیت آمیز فرهنگ تسهیم دانش و نهادینه سازی مدیریت دانش در سازمان هستند. یکی از عوامل متاثر تسهیم دانش اشتیاق شغلی کارکنان می باشد. اشتیاق به کار از این نظر اهمیت دارد که کار و شغل یک بخش فراگیر و اثرگذار در رفاه به شمار می رود که نه تنها بر کیفیت زندگی افراد بلکه بر سلامت روانی و جسمانی آنان نیز تاثیر می گذارد. بیشتر افراد برای امرار معاش ناگزیر از کار کردن هستند که این امر باعث می شود کار کردن یک اجبار به شمار آید تا یک انتخاب؛ با این حال، با وجود این فقدان انتخاب ظاهری، تجارب افراد در رابطه با کار بسیار متفاوت است و از کار به عنوان یک فرایند یکنواخت و تکراری گرفته تا جلوه ای از هویت فردی یاد شده است.

تعریف واژه ها و اصطلاحات

کار تیمی

مفهوم کار تیمی در حقیقت آنقدر ساده است که اغلب مردم فهم آن را بسیار عادی می پندارند. و همین مسئله که آنها با این فرض، کار تیمی انجام می دهند مشکل ساز است چرا که آنها در اصل کار گروهی انجام می دهند. به طور معمول هر کس تجربه ی حضور در یک جلسه و ایفای نقش در آن و یا مواجهه با یک گروه جدید از همکاران و انجام کار جمعی را داشته است اما اینها صرفاً مثال هایی از گروه های کاری اند.

تسهیم دانش

فعالیت هایی برای کمک به انجمن هایی از افراد که به یکدیگر کمک می کنند، تسهیل تبادل دانش میانشان ،توانمند سازی آنها برای یادگیری محور بود ن و افزایش توانایی آنها برای دستیابی به اهداف فردی وسازمان ی .تسهیم دانش می تواند از طریق نقش بنیادین خود در ایجاد ایده های جدیدوخلق فرصت های تجاری از طریق فرایند اجتماعی شدن و یادگیری پرسنل سازمان ، به عنوان یک نوآوری سازمانی دیده شود.

اشتیاق شغلی

انگیزش شغلی متغیری است که جهت، شدت و تداوم رفتار شغلی را باعث می شود انگیزش شغلی را مجموعه ای از نیروهای انرژی بخش می دانند که از درون و ورای وجود شخص سرچشمه می گیرند تا آغازگر رفتار مربوط به کار باشد و شکل، جهت، شدت و مداومت آن را تعیین می نمایند. اشتیاق شغلی به میزان انرژی که یک فرد برای انجام وظایف شغلی خود صرف کرده و نیز به میزان اثربخشی بدست آمده در کار، گفته می شود.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید