مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت یادگیری الکترونیکی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت یادگیری الکترونیکی مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت یادگیری الکترونیکی

دسته : -مبانی و پیشینه نظری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 65 KB

تعداد صفحات : 48

بازدیدها : 412

برچسبها : مبانی نظری مهارت یادگیری یادگیری الکترونیکی مهارت یادگیری الکترونیکی

مبلغ : 13000 تومان

خرید این فایل

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع مهارت یادگیری الکترونیکی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد مهارت یادگیری الکترونیکی با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA و رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب و منابع پایانی فارسی و انگلیسی

بخشهایی از متن مبانی نظری

فناوری اطلاعات و ارتباطات

فناوری اطلاعات و ارتباطات واژه ای است که در سال 1970 پدید آمد و برگیرنده دو موضوع محاسبات ریاضی و ارتباطات منطقی اعداد بود. مفاهیم مختلفی با برخوردهای متفاوتی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات عنوان شده است. فناوری اطلاعات و ارتباطات عبارتست از، فناوری که سیستمهای پردازش اطلاعات بازرگانی و اداری و غیره را در بردارد. کامپیوترها و شبکه های ارتباطی و معلومات خاص فناوری اطلاعات و ارتباطات اجزای فناوری اطلاعات می باشند.

فناوری اطلاعات و ارتباطات زیربنای حرکت جوامع و نسل آینده در اغلب زمینه هاست و به عنوان بستر و ابزاری مهم برای رشد و توسعه به شمار می رود. عمق تأثیرات این فناوری به گونه ای است که نادیده گرفتن آن منجر به از دست دادن جایگاه جهانی در عرصه های جدید خواهد شد. این فناوری ها واسطه ای هستند که امکان بیان طیف گسترده ای از اطلاعات، اندیشه ها، مفاهیم و پیام ها را فراهم می کند و تبحر در فناوری اطلاعات و ارتباطات به معنی توانایی به کارگیری مؤثر آن می باشد. تبحر در آن شخص را قادر می سازد که انواع مختلف کارها را انجام دهد و برای انجام هر کار راه های مختلفی را بیابد. ...

تعامل در آموزش از راه دور

مور ، سه نوع تعامل را در آموزش از راه دور توصیف کرده است که این سه شکل شامل: تعامل میان دانشجو و اساتید، تعامل میان دانشجویان با همدیگر و تعامل میان دانشجویان با محتوا می باشد. اما تعامل در یادگیری می تواند از اینها نیز فراتر باشد که به شش دسته تقسیم بندی می شوند: تعامل استاد با دانشجو، تعامل دانشجو با محتوا، تعامل دانشجو با دانشجو، تعامل استاد با محتوا، تعامل استاد با استاد و تعامل محتوا با محتوا. برای نشان دادن راه های گوناگون پشتیبانی شبکه از تعامل آموزشی شش رابطه تعاملی ممکن در بین سه عنصر اصلی محیط آموزش رسمی دانشجویان، اساتید و محتوا ارائه می شود:

در ادامه ی فایل مبانی نظری، هر یک از موارد تعامل استاد - دانشجو، تعامل دانشجو - دانشجو، تعامل دانشجو - محتوا، تعامل استاد - محتوا، تعامل استاد - استاد، تعامل محتوا - محتوا مورد بررسی قرار می گیرد.

مراحل تکامل فناوری آموزشی

فناوری، برنامه ها و امور مالی اداری، سرپرستی دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی را تحت تأثیر قرار می دهد و راه سیاستگزاران نظام آموزش عالی را تعیین می کند. همچنین موجب تدوین طرحهای مختلفی برای آموزش از راه دور و ایجاد انعطاف پذیری در ارائه دانش در جامعه علمی شده اند و در محیط آموزشی مراحل تکاملی را طی کرده است. این مراحل عبارتند از: فناوری توزیعی، فناوری تعاملی و فناوری اشتراکی.

در ادامه ی فایل مبانی نظری، هر یک از مراحل ذکر شده مورد بررسی قرار می گیرد.

آموزش مجازی

آموزش مجازی یکی از شکوفایی های پیشرفت تکنولوژی در تعلیم و تربیت می باشد. همگام با رشد تکنولوژی و تبلور آن در حوزه یادگیری، متخصصان این حیطه را به این فکر واداشت که به نیاز آموزشی فراگیران از طریق راه اندازی دوره های یادگیری الکترونیکی پاسخ گو باشند. آموزش مجازی بسیاری از آرمان های آموزشی مانند: یادگیری در هر مکان و هر زمان، یادگیری مشارکتی، خودارزیابی و خود راهبری را تحقق بخشیده است. این یادگیری، رویکردی تازه در ارائه محیط یادگیری مجهز، تعاملی و یادگیرنده محور است که در هر زمان و مکانی با به کارگیری منابع و مشخصه های فناوری های مختلف دیجیتالی و همسو با شکل های دیگر محیط های آموزشی برای ایجاد نظامی آزاد، منعطف و توزیع شده در آموزش استفاده می شود. در سال های اخیر آموزش مجازی به عنوان یکی از کاربردهای مهم فن آوری های جدید اطلاعات و ارتباطات در جهان مطرح و فعالیت های گسترده ای را در این راستا آغاز گردیده است. با توجه به تغییرات سریعی که در محیط پیرامون در حال شکل گیری است، اجرای نظام های مجازی به منظور ارایه خدمات و فن آوری های جدید در زمینه ی تدریس و یادگیری به صورت یک نیاز اساسی مطرح شده است.

آموزش مجازی مهم ترین کاربرد فن آوری اطلاعات است که در قالب نظام های مختلف مثل یادگیری رایانه محور، یادگیری برخط، یادگیری شبکه محور و آموزش تحت شبکه ارائه می شود ...

شیوه های آموزش مجازی

امروزه در آموزش های مجازی علاوه بر لوح فشرده و یا هم اندیشی از راه دور از بسیاری از شیوه های نوین الکترونیکی نیز برای آموزش دانشجویان استفاده می شود. برخی از این شیوه ها بدین قرارند:

در ادامه ی فایل مبانی نظری، هر یک از شیوه های آموزش مجازی شامل آموزش فاصله ای، آموزش الکترونی، پخش شبکه ای تعاملی، پخش شبکه ای زنده، همایش های روی خط، آموزش آنلاین، پخش شبکه ای و هم اندیشی مجازی مورد بررسی قرار می گیرد. ...

فهرست مطالب مبانی نظری

فناوری اطلاعات و ارتباطات

تعامل در آموزش از راه دور

مراحل تکامل فناوری آموزشی

فناوری توزیعی

فناوری اشتراکی

فناوری تعاملی

نظریه های مورد استفاده در فناوری آموزشی

نظریه رفتارگرایی

نظریۀ شناخت گرایی

نظریۀ سازنده گرایان

دسته بندی آموزش الکترونیکی

یادگیری شخصی

یادگیری جمعی

کلاس های مجازی

آموزش از راه دور

نسلهای آموزش از راه دور

تاریخچه آموزش از راه دور در ایران

آموزش مجازی

شیوه های آموزش مجازی

عناصر آموزش مجازی

هدف های برنامه درسی

فعالیت های یادگیری

مواد و منابع یادگیری

محتوای الکترونیکی

استانداردهای محتوای الکترونیکی

بررسی استانداردهای آموزش و فراگیری الکترونیکی

سامانه مدیریت یادگیری

نقش معلم در محیط های یادگیری الکترونیکی

پیشینه پژوهش

پژوهشهای انجام شده خارجی

پژوهشهای انجام شده داخلی

منابع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید