مقاله استعفای بزرگ و ترک نیروی کار

مقاله استعفای بزرگ و ترک نیروی کار مقاله استعفای بزرگ و ترک نیروی کار

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 496 KB

تعداد صفحات : 15

بازدیدها : 183

برچسبها : استعفای بزرگ ترک شغل نیروی کار ترک کار

مبلغ : 55000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله ترجمه شده با عنوان توضیح استعفای بزرگ: بررسی ادبیات جامع در مورد پدیده ترک دسته جمعی نیروی کار

مقاله ترجمه شده با عنوان توضیح استعفای بزرگ: بررسی ادبیات جامع در مورد پدیده ترک دسته جمعی نیروی کار

مقاله حاضر که مطالعه پیشینه تحقیقاتی پدیده استعفای بزرگ یا خروج جهانی نیروی کار است ارائه شده در سال 2023 می باشد که این مقاله بصورت اختصاصی از سایت cero.ir ارائه می شود. ترجمه این مقاله بطور دقیق انجام گرفته و متن کاملا روانی دارد. در این مقاله از منابع به روز جهت بررسی مبانی نظری و ادبیات موضوع استفاده گردیده است. بخشهایی از متن ترجمه شده در زیر آورده شده است.

اصطلاح استعفای بزرگ که اولین بار توسط آنتونی کلاتزاز دانشگاه آی اند ام تگزاس مطرح شد، به تصمیم جمعی میلیون ها کارمند در سراسر جهان اشاره دارد که به بازنگری در مسیرهای شغلی خود، اولویت دادن به رفاه و سلامت شخصی، و بازتعریف رضایت شغلی و تعادل کار و زندگی پرداخته اند.

پدیده استعفای بزرگ در دنیای امروز

هدف - استعفای بزرگ، تغییری عمیق در بازار کار پس از همه گیری کووید-19، ایجاد کرده و باعث شده تا کارکنان در سراسر جهان اولویت های زندگی کاری خود را مورد بازبینی قرار دهند. این مقاله مروری بر ادبیات و مطالعات مربوط به این پدیده ارائه می دهد که به دنبال تثبیت دانش موجود، شناسایی شکاف های پژوهشی و ارائه بینش هایی به ذی نفعان مختلف است.

روش شناسی - جستجوی سیستماتیک مطالعات با استفاده از کلیدواژه های تعریف شده ای مانند استعفای بزرگ، روندهای نیروی کار ، و کار از راه دور در پایگاه های داده چندرشته ای Web of Science و Scopus انجام شد. انتشارات در 12 دسته مختلف، از جمله مقالات داوری شده، مقالات کنفرانسی و نقد و بررسی ها (مرورها)، بررسی شدند تا جوهره پژوهش های موجود استخراج شود.

یافته ها - استعفای بزرگ نمایانگر یک جنبش محوری است که در آن تعادل کار و زندگی، سلامت، ایمنی و رضایت شغلی از امنیت شغلی سنتی پیشی گرفته اند. عوامل مؤثر شامل مرزهای مبهم بین حوزه های حرفه ای و شخصی به دلیل کار از راه دور، خطرات سلامتی در محل کار و بازاندیشی کلی در انتخاب های شغلی پس از همه گیری هستند. افزایش حجم کار و فشارهای ناشی از بحران سلامت جهانی باعث تسریع فرسودگی شغلی شده و بسیاری را به سمت محیط های کاری سالم تر سوق داده است. علاوه بر این، تغییرات در هزینه زندگی و تورم نیز این روند را تقویت کرده اند. این پدیده چالش های مهمی (از حفظ استعداد گرفته تا اختلالات اجرایی) را برای سازمان ها ایجاد می کند.

نتیجه گیری - مقابله با استعفای بزرگ نیازمند استراتژی های سازگار از سوی کارفرمایان است. انعطاف پذیری در گزینه های کاری، اولویت بخشی به سلامت روان، ارائه دستمزد رقابتی و حفظ ارتباطات شفاف از عناصر ضروری محسوب می شوند. دولت ها نیز نقشی حیاتی ایفا می کنند، از طریق اطمینان از سیاست هایی که از حقوق کارگران حمایت کنند، کمک های مالی ارائه دهند و توسعه مهارت ها را ترویج دهند. این مرور، بر نیاز به تحقیقات تجربی بیشتر برای درک تأثیرات بلندمدت در بخش ها و جمعیت های مختلف و توسعه استراتژی های موثر حفظ نیروی کار تأکید می کند. این یافته ها همچنین پیش زمینه ای برای سیاست گذاران، رهبران کسب و کارها و دانشگاهیان فراهم می آورد تا چالش ها و فرصت های ناشی از استعفای بزرگ در دوره پس از همه گیری را مدیریت و راهبری کنند. جهت گیری های پژوهشی آینده شامل بررسی عمیق تأثیرات خاص هر بخش، تغییرات جمعیت شناختی و پیامدهای اقتصادی بلندمدت است.

کلیدواژه ها: استعفای بزرگ، نیروی کار، عملگرهای بولی، انگیزش، قصد ترک کار، نسل هزاره

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید