تحقیق روابط والدین و فرزندان و تاثیر آن در تربیت

تحقیق روابط والدین و فرزندان و تاثیر آن در تربیت تحقیق روابط والدین و فرزندان و تاثیر آن در تربیت

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 59 KB

تعداد صفحات : 56

بازدیدها : 394

برچسبها : روابط با والدین فرزندان تربیت

مبلغ : 5600 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی بررسی روابط بین والدین و فرزندان و تأثیر آن در تربیت

معرفی مقاله تحقیقاتی بررسی روابط بین والدین و فرزندان و تأثیر آن در تربیت

بخشهایی از متن تحقیق

تربیت به طور خلاصه عبارت است از پرورش و رشد دادن استعدادهایی که آفریدگار جهان در وجود انسان جهت سعادت و کمال او قرار داده است. با این تعریف اجمالی موضوعات زیر در امر تربیت مورد دقت و توجه قرار می گیرد:

1- تربیت کننده با داشتن هدف معین و علاقمندی کافی و آگاهی کامل به اهمیت و ارزش تربیت این مسئولیت مقدس را می پذیرد.

2- او از تجربه ها و اطلاعات لازم بهره مند می باشد و از اصول و مبانی تربیت عالم و آگاه و خودش نیز از فضایل اخلاقی و مزایای تربیتی برخوردار است.

3- تربیت کننده نسبت به موقعیت فرد یا افراد مورد تربیت و استعدادهای جسمی و روحی آنها آشنایی کامل دارد و می داند که چگونه انسانهایی را برای چه جامعه ای باید بسازد.

4- مربی به وضع و شرایط محیطی که در آن زندگی می کند و نیازهای اساسی آینده جامعه خود کاملاً آگاه است و فعالیت خود را متناسب با آن نیازها به کار می اندازد.

5- کار و فعالیت مربی مبتنی بر طرح و برنامه حساب شده و متوجه به هدفهای صحیح و مطلوب جامعه و متکی بر روش متناسب با این هدفها انجام می گیرد.

6- مسئول تربیت برای پیشبرد اهداف مقدس خویش ناگزیر است وسایل کار برای خود و افراد مورد تربیت متناسب با شرایط و امکانات زمان داشته باشد زیرا می داند که هیچ کاری بدون وسیله متناسب به انجام نمی رسد.

7- در جامعه ای که اکثریت قریب به اتفاق آن مسلمانند مربی آگاه می کوشد تا برای پایداری و استواری یک جامعه مترقی و مستقل اسلامی افرادی مؤمن و صاحب رشد و متخلق به اخلاق اسلامی و خدمتگزار به جامعه خود تربیت کند.

تربیت و وظایف آن

تعریف اصطلاحی کلمه: چنانکه دانشمندان علم تربیت نظر می دهند.

معنی این کلمه اگر چه از جهت شکل لفظ به ظاهر متعدد و مختلف شده است اما به نظر این دانشمندان و به خصوص علمای جدید این الفاظ در اصل و اساس با هم توافق دارند.

جولز سیمون در تعریف تربیت گفته است: تربیت طریقه ای است که عقل به وسیله آن عقل دیگر و قلب قلب دیگری می شود.

پستالوزی گوید : تربیت رشد دادن تمام نیروهای کودک به طور کامل و هماهنگ است.

هربرت اسپنسر : گفته است تربیت عبارت است از آماده ساختن انسان برای آنکه بتواند یک زندگی کامل داشته باشد.

کانت گوید : هدف از تربیت این است که انسان را به کمال ممکن برسانیم.

خلاصه معنی تربیت بعد از این تعریفات متعدد عبارت است از آماده ساختن افراد به طور کامل آنچنان که شایستگی زندگی اجتماعی را دارا شوند اجتماعی که دارای هدف باشد و به معنی دیگر ممکن است تربیت را نوعی کار عملی بشمار آورد که میان دانش آموز و محیطی که می خواهند او در آن زندگی کند ارتباط و کیفیت خاصی بدهد.

خلاصه نظریه مذکور این است که همانطور که عضلات یک بدن با حرکات و بازیهای تمرینی نشاط و نیرو می گیرد مسلکات عقل هم به وسیله تحقیق و بررسی مواد مشکل نیرومند می شود. بر این اساس علم را به منزله پایگاه ترقی شمرده اند که ملکات عقل بر آن پایه گذاری می شود.

خانواده و مسائل نوجوانان و جوانان

نکته های مهم در روابط والدین و فرزندان

جبران خطای تربیتی اگر پدران و مادران به خطای تربیتی خود پی نبرند و هرچه زودتر با احترام به شخصیت کودک و ابراز محبتهای بجا عقده های درونی اطفال را نگشایند و غرائز و تمایلاتشان را به راه صحیح هدایت نکنند، طولی نمی کشد که به انحراف و کج روی عادت می کنند و آن کارهای نادرست و بچه گانه را با شدت بیشتری در دوران جوانی و گاهی تا پایان عمر مرتکب می شوند.

بعضی از کودکان که مورد بی اعتنایی پدر و مادر هستند احساس می کنند که اگر تقاضای مشروعی داشته باشند و به طور عادی درخواست نمایند کسی به آنها اعتنا نمی کند و حاجتشان برآورده نمی شود. برای آنکه به مقصد برسند و ضمناً شخصیت خویش را به اثبات برسانند متوسل به زور می شوند، فریاد می کنند، خود را به زمین می کوبند، شیشه را می شکنند، محیط رعب و وحشت به وجود می آورند، و خلاصه از راه خرابکاری و آسیب رساندن به این و آن به مقصد می رسند.

فهرست سرفصل مطالب تحقیق

بخش اول: تربیت

بخش دوم: شخصیت

بخش سوم: خانواده و مسائل نوجوانان و جوانان

بخش چهارم: نقش پدر

بخش پنجم: نقش مادر

بخش ششم: احساس نابسامانی در خانواده

بخش هفتم: نکته های مهم در روابط والدین و فرزندان

بخش هشتم: دومین کلاس تربیت (مدرسه)

منابع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید